Un cocos agresiv a atacat si a ucis o femeie in varsta, care aduna oua la ferma ei din statul Australia de Sud, a informat luni un universitar australian, citat de DPA.

Femeia, in varsta de 76 de ani, intrase intr-un cotet de pasari de pe proprietatea sa, cand un cocos i-a sarit la picioare, perforandu-i venele varicoase (varice) si provocandu-i o hemoragie care nu a mai putut fi oprita, a precizat acesta intr-o lucrare stiintifica.

Profesorul de patologie Roger Byard, de la Universitatea din Adelaide, a declarat ca este important ca oamenii sa-si dea seama de pericolul sangerarii varicelor, scrie Agerpres.

"(Acest caz) ne-a facut sa ne dam seama cat de vulnerabili sunt varstnicii, deoarece varicele se pot deteriora foarte usor", a declarat Byard pentru postul de televiziune public ABC.

Studiul sau - publicat recent in revista de specialitate Journal of Forensic Science, Medicine and Pathology - se axeaza pe pericolele cu care se confrunta varstnicii care sufera de varice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.