Autoritatile locale au difuzat joi inregistrari ale vocii mamei adolescentei franco-irlandeze disparuta de cinci zile intr-o padure tropicala din apropiere de Seremban in Malaezia, in speranta ca fata sa o poata auzi, au informat surse ale politiei citate de AFP.

Membrii triburilor care cunosc foarte bine zona din aceasta jungla s-au alaturat sutelor de persoane care participa la cautari, noteaza politia.

Nora Anne Quoirin, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta duminica dimineata, dupa ce tatal ei a constatat ca aceasta lipsea din camera sa. Fata, o adolescenta cu nevoi speciale, era cazata alaturi de familia sa in statiunea Dusun din statul sud-vestic Negeri Sembilan, situat la aproximativ 80 de kilometri de capitala Kuala Lumpur.

Operatiunile de cautare, aflate acum in cea de-a cincea zi, se limitasera initial la perimetrul statiunii.

Fata locuieste la Londra cu parintii ei, un cuplu franco-irlandez. Familia ei crede ca fata a fost rapita, insa politia a evocat doar o disparitie ingrijoratoare, scrie Agerpres.

"Joi dimineata am difuzat aceste inregistrari ale vocii mamei sale la megafon", a declarat presei seful politei, Mohamad Mat Yusop. Vocile altor membri ai familiei au fost, de asemenea inregistrate, pentru a putea fi utilizate, a precizat el.

Un elicopter echipat cu un dispozitiv de cautare termica, scafandri, drone si caini politisti s-au alaturat echipei de cautare, formata din cel putin 250 de persoane, potrivit autoritatilor.

Anchetatorii au interogat circa 20 de persoane si au examinat amprentele digitale prelevate din camera de hotel.

"Nora este disparuta in continuare. Este o fata vulnerabila si trebuie sa facem tot ceea ce este posibil pentru a o aduce inapoi", sustine matusa ei, Eadaoin Agnew, intr-un video difuzat de Lucie Blackman Trust - organizatie care sprijina familiile britanice ai caror membri sunt dati disparuti in strainatate.A

Citeste si:
Fetiță de 9 ani din Dolj, găsită după o noapte, în hipotermie, cu...
Fetiță de 9 ani din Dolj,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.