Mihaela-Marina, fetiță de 9 ani din Dolj dată dispărută vineri seară, după ce a plecat de acasă, din comuna Izvoare, a fost găsită sâmbătă dimineață de un tânăr de 23 de ani, la circa 8 kilometri de locul dispariției.

Fetița de 9 ani din Dolj a fost găsită după o noapte pe câmp, cu un cățel în brațe

Micuța a fost căutată de polițiștii din cadrul IPJ Dolj-Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Băilești, Secțiile de Poliției Rurală 7 Plenița și 6 Giubega, dar și jandarmi din cadrul IJJ Dolj și GMbJ Craiova, pompieri din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat și aproape 40 de voluntari.

Autoritățile au folosit chiar și doi câini de urmă, dar copila părea că a fost înghițită de pământ. Forețele de ordine au scotocit prin terenuri extravilane, aproximativ 50 de kilometri, imobilele persoanelor cunoscute de către fată, instituții publice, case, curți părăsite și clădiri dezafectate.

„Sâmbătă dimineață, în jurul orelor 8.00, cu sprijinul unui tânăr din localitate, s-a reușit găsirea minorei de 9 ani, pe un câmp, în apropierea unui drum agricol, în extravilanul comunei Izvoare, la aproximativ 8 km de la locul dispariției”, anunță IPJ Dolj.

Până la sosirea ambulanței, Marina a fost urcată într-o mașină de poliție ca să se încălzească. La fel și cățelul care a însoțit-o. Mama ei a venit să vadă dacă fiica este în regulă.

„Ești bine? Unde ai fost? De ce ai plecat de acasă?”, a întrebat-o mama pe fată.

„Nu o certați, lăsați-o acum”, s-a auzit un bărbat. - Observator.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a preluat copilul pentru acordarea de îngrijiri medicale. Minora era conștientă și cooperantă, aflată în ușoară hipotermie. Primele informații relevă că fetița nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2021 - 08 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.