O americanca in varsta de 18 ani a fost inculpata pentru ca a organizat asasinarea 'cele mai bune sale prietene', dupa ce un tanar cu care intrase in legatura pe internet i-a promis 9 milioane de dolari pentru o crima, transmite AFP.

Potrivit anchetatorilor, Denali Brehmer, rezidenta in Alaska, a fost recrutata pentru a-si ucide prietena de catre Darin Schilmiller, in varsta de 21 de ani.

Tanarul, care locuieste in statul Indiana, la mii de kilometri, se dadea drept milionar pe retelele sociale si a intrat intr-o relatie online cu adolescenta, sub o identitate falsa si numele de 'Tyler', scrie Agerpres.

Potrivit actului de inculpare, cei doi au discutat despre a viola si ucide pe cineva in Alaska, iar Darin Schilmiller a promis cel putin 9 milioane de dolari pentru fotografii sau filmari ale crimei.

Denali Brehmer a inceput ulterior sa recruteze patru prieteni drept complici, iar micul grup a ales-o ca tinta pe Cynthia Hoffman, de 19 ani, suferinda de tulburari mintale.

Tatal victimei afirma ca aceasta avea varsta mintala a unui copil de 12 ani si o considera pe Denali Brehmer drept 'prietena sa cea mai buna'.

Victima a fost impuscata, apoi aruncata intr-un rau

La data de 2 iunie, Cynthia Hoffman a fost legata cu banda adeziva si impuscata cu un glont in ceafa, dupa care a fost aruncata intr-un rau la nord-est de orasul Anchorage, arata un comunicat al Departamentului Justitiei din Alaska.

Trupul fetei a fost gasit doua zile mai tarziu.

Conform politiei, victima a fost ademenita de Denali Brehmer si Kayden McIntosh, un adolescent de 16 ani, sub pretextul unei plimbari pe malul raului.

McIntosh este acuzat ca a ucis-o pe fata cu o arma care ii apartinea lui Denali Brehmer si ca s-a debarasat de cadavru.

In timpul macabrei fapte, Denali Brehmer comunica permanent cu Darin Schilmiller, trimitandu-i 'pe Snapchat fotografii si inregistrari video cu Hoffman legata, apoi ale cadavrului', precizeaza acuzarea.

Brehmer si McIntosh au fost inculpati amandoi pentru omor. Pretinsul milionar a fost la randul lui arestat, la fel si alti trei minori suspectati de complicitate la planuirea sau executarea asasinatului.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Schilmiller si Brehmer au mai fost inculpati marti pentru acte de pedofilie comise de aceasta din urma, tot la cererea lui Darin Schilmiller, impotriva unor minori de 8, 9 si 15 ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.