O femeie din Bangladesh a nascut gemeni la aproape o luna dupa ce a adus pe lume prematur un baietel, a declarat medicul ei pentru BBC.

Arifa Sultana, in varsta de 20 de ani, a nascut un copil la sfarsitul lunii februarie, insa 26 de zile mai tarziu a fost dusa din nou de urgenta la spital, dupa ce a acuzat dureri de stomac.

Doctorii au descoperit ca femeia era insarcinata cu gemeni in al doilea uter si i-au facut o cezariana de urgenta.

Gemenii, un baiat si o fata, erau sanatosi, iar nasterea a decurs fara complicatii.

Sultana a nascut primul copil la un spital din districtul Khulna. Douazeci si sase de zile mai tarziu, pe 21 martie,femeia s-a plans de dureri de stomac si a fost dusa de urgenta la spitalul Ad-din din districtul Jessore, a declarat pentru BBC, Sheila Poddar, medicul ginecolog care a efectuat cezariana.

Potrivit lui Poddar, Sultana si sotul ei sunt "foarte saraci", astfel ca tanara nu si-a permis sa faca o ecografie inainte de prima nastere. "Nu avea nici o idee ca era insarcinata cu alti doi copii", a declarat aceasta, scrie Agerpres.

Tanara si gemenii au fost externati pe 25 martie dupa patru zile de spitalizare.

Potrivit lui Christopher Ng, un ginecolog din Singapore intervievat de BBC, uterul dublu (uterus didelphys) - conditia care face ca uterul sa fie despartit in doua cavitati - nu este atat de rar precum cred oamenii.

Sotul tinerei castiga mai putin de 6.000 de taka (95 de dolari) pe luna ca muncitor, insa a declarat ca va face tot posibilul pentru a-si creste copiii bine.

"A fost un miracol din partea lui Allah ca toti copiii mei sunt sanatosi. Voi incerca sa fac tot posibilul pentru a fi fericiti", a precizat el.

Citeste si:
Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose imediat după ce a născut. I-au...
Ce i s-a întâmplat lui Theo...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.