Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat, miercuri, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt atletii bataliei care se lupta pentru interesele proprii in privinta legii Offshore.

"Dar interesul Romaniei?
In Parlamentul Romaniei este o batalie fara menajamente pentru legea offshore care vizeaza taxarea extractiei de gaze din Marea Neagra. "Atletii" bataliei sunt Dragnea si Tariceanu.

Tariceanu vrea taxe cat mai mici pentru a-si satisface clientela si a raspunde pozitiv loby-ului OMW si EXXON, in timp ce Dragnea,suparat ca nu a fost dus in America, se razbuna si introduce taxe care fac practic necompetitive pe piata gazele romanesti din Marea Neagra favorizand astfel GAZPROM.

In aceasta disputa purtata de cei doi aranjori prin servitorii de meserie Iulian Iancu pentru Dragnea si Varujan Vosganian pentru Tariceanu, lipseste un element esential: INTERESUL ROMANIEI.

Ma intreb, de unde pana unde, deciziile in privinta unui subiect precum resursele de gaze ale tarii sunt gestionate de doi presedinti de partide sau de presedintii celor doua camere. Unde este guvernul, unde sunt specialistii, unde este interesul Romaniei?", a scris Traian Basescu intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.