Statisticile ingrijoratoare aparute de-a lungul timpului au generat o intrebare simpla si pertinenta, totodata: avand in vedere toti banii si timpul petrecut pentru studierea bolii, de ce nu exista un tratament pentru cancer?

Prima problema care ar trebui pusa in discutie este legata de modul in care oamenii inteleg de fapt cancerul, caci acesta nu face referire la o singura boala, ci este un termen umbrela folosit pentru sute de boli. De aceea, discutiile despre gasirea unui remediu sunt vagi.

Nu numai ca diferite tipuri de cancer au diferite patologii si, in consecinta, diferite simptome, dar si in ''familiile'' de cancer isi pot face aparitia diverse variante ce pot conduce la aparitia bolii. De aici rezulta cat de dificil este de studiat si de tratat.

Totusi, pana in prezent au fost gasite tratamente pentru anumite tipuri de cancer, numai ca fiecare persoana poate raspunde diferit la tratament si din pacare, ceea ce functioneaza pentru o persoana poate sa nu functioneze pentru cealalta, noteaza descopera.ro, care citeaza IFL Science.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.