Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat un nou atac la adresa moderatoarei Mika Brzezinski, sustinand ca jurnalista de televiziune este ”proasta ca piatra”, iar emisiunea ei are ratinguri proaste pe MSNBC, transmite The Independent.

”Nebunul de Joe Scarborough si proasta aia ca piatra de Mika nu sunt oameni rai, dar emisiunea lro cu ratinguri proaste este dominata de sefii de la NBC. Pacat!”, a scris presedintele intr-un mesaj postat pe Twitter.

Aceste tweet-uri vin la doar o zi dupa ce miliardarul a atras critici dure chiar si din partea republicanilor, dupa ce a vorbit despre ”liftingul insangerat” al lui Brzezinski.

Cei doi moderatori au dezmintit in urma cu o zi declaratiile lui Trump

Presedintele american a sustinut ca cei doi au vrut sa petreaca timp alaturi de el la Mar-a-Lago.

In schimb, jurnalistii l-au acuzat pe miliardar ca a dezvoltat o ”obsesie nesanatoasa” pentru ei si pentru emisiunea Joe Morning de pe MSNBC.

Initial, Trump a lansat un atac surprinzator la adresa presupusei operatii estetice a unei moderatoare, sustinand ca Mika Brzezinski de la MSNBC ”sangera oribil din cauza unui lifting facial” in timpului vizitei sale la statiunea luxoasa Mar-a-Lago.

Citeste si:
Parlamentul din Ucraina urmează să adopte o lege a presei...
Parlamentul din Ucraina...

De asemenea, presedintele american a tinut sa-l atace si pe co-prezentatorul matinalului Morning Joe, Joe Scarborough.

Brzezinski l-a acuzat pe presedinte ca dezvolta o dictatura in SUA

”Am auzit ca emisiunea cu ratinguri proaste @Morning_Joe vorbeste rau despre mine (nu va mai uitati)”, a scris miliardarul intr-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, presedintele a sustinut ca ”nebuna Mika cu un IQ mic” si ”psihopatul Joe” au insistat sa-l viziteze in perioada Anului Nou la Mar-a-Lago.

”Ea sangera rau din cauza unui lifting facial. Am zis nu!”, a completat Trump.

Initial, Brzezinski a raspuns cu un atac personal, postand o reclama de pe o cutie de cereale si sugerand ca miliardarul american are maini mici, o gluma adeseori exploatata de show-urile de comedie din SUA, scrie News.ro.

Citeste si:
O celulă teroristă islamistă a planificat atacuri asupra...
O celulă teroristă islamistă...

”Suntem amandoi siguri ca acesta nu este capabil din punct de vedere psihic pentru a urmari in continuare emisiunea noastra. Pentru aceia norocosi, care au ratat joi criza de furie din Aripa Vestica, presedintele si-a continuat tabietul de a-si bate joc de emisiune, desi sustine ca nu s-a uitat niciodata la Morning Joe”, se arata intr-un material redactat de moderatorii matinalului de pe MSNBC.

Desi moderatorii au lansat mai multe comentarii dispretuitoare la adresa presedintelui, multi cred ca atacul personal al miliardarului republican a trecut peste o limita si este inacceptabil pentru Casa Alba.

Printre cei care l-au criticat pe presedinte se numara mai multi lideri republicani, inclusiv presedintele Camerei Reprezentantilor, Paul Ryan.

Scarborough si Brzezinski au dezmintit ca au petrecut trei nopti la statiunea luxoasa Mar-a-Lago sau ca au insistat sa petreaca timp alaturi de Donald Trump.

Citeste si:
Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimarea jurnalistei E....
Donald Trump, găsit vinovat...

In schimb, moderatorii emisiunii au precizat ca au refuzat invitatia la petrecerea de Revelion.

”Dincolo de obsesia fara sfarsit a presedintelui Trump pentru sangele femeilor, atat Mika, cat si fata ei, erau perfect intacte, asa cum demonstreaza si fotografiile din acea noapte. Desi nu este treaba nimanui, atacul indraznet la persoana, lansat de presedinte la adresa infatisarii unei femei, ne face sa credem ca Mika nu a avut niciodata un lifting facial”, se arata in mesajul semnat de moderatorii Joe Morning.

De asemenea, moderatorii au acuzat ca angajatii Casei Albe au incercat sa-i santajeze cu un articol negativ in National Enquirer, daca nu-i cereau scuze imediat presedintelui Trump.

”Le-am ignorat solicitarile disperate”, au scris moderatorii MSNBC.

Insa, disputa nu a aratat semne ca se va potoli, dupa ce presedintele american a sustinut ca Scarborough l-a sunat pentru a se milogi sa opreasca publicarea articolului negativ in National Enquirer.

Trump sustine ca este prezidential intr-un sens modern

”Utilizarea retelelor sociale nu este prezidentiala - dar este o versiune moderna a prezidentialului”, a scris presedintele american intr-un mesaj postat pe Twitter.
Citeste si:
Donald Trump, pus sub acuzație judiciară de marele juriu din Manhattan
Donald Trump, pus sub...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.