In cadrul unui interviu acordat Sky News, mama unuia dintre autorii atacului comis sambata spre duminica noaptea la Londra, soldat cu 8 morti si 48 de raniti,a sustinut ca simte durerea victimelor si a familiilor acestora si isi cere scuze pentru faptele fiului sau.

Valeria Collina a declarat ca nu credea ca Youssef Zaghba era periculos si credea ca este fericit la slujba sa din Londra.

"Nu am cuvinte, este prea mult. Inteleg durerea lor, pentru ca o simt si eu, ca mama. Nu stiu daca are sens sa cer iertare, dar daca are, atunci o fac. Daca exista ceva ce pot face, voi face, pentru ca nu imi vin usor cuvintele, este un lucru ingrozitor, care nu ar trebui sa se intample. Dar pot face ceva, un angajament sa lupt contra unor astfel de lucruri. Eu fac parte din comunitatea musulmana, asadar pot sa arat adevarata fata a islamului pentru tot restul vietii", a spus femeia, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.