Guy Verhofstadt, seful echipei de negociatori ai PE pentru Brexit, sustine ca presedintele Donald Trump este acum parte dintr-un atac din trei directii asupra Uniunii Europene, transmite Reuters.

"Tocmai am revenit din Statele Unite si parerea mea este ca avem un al treilea front care submineaza Uniunea Europeana... si ca este Donald Trump", a spus Guy Verhofstadt, intr-un discurs sustinut la Chatham House.

Celelalte doua amenintari pentru UE le reprezinta islamul radicalizat si presedintele rus Vladimir Putin, acesta din urma incercand sa submineze proiectul european, este de parere Verhofstadt.

Donald Trump a semnat ultimul ordin executiv prin care suspenda temporar programele de primire a refugiatilor si blocheaza intrarea in tara a cetatenilor din sapte tari musulmane, inclusiv Iran, Irak si Siria. Astfel, mii de persoane s-au adunat, sambata noaptea, in principalele aeroporturi americane pentru a protesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.