Donald Trump a acordat un interviu pentru postul de televiziune Fox News in care a comentat discursul rostit de Madonna la Marsul Femeilor, ce a avut loc la Washington pe 21 ianuarie.

Presedintele american a vorbit intr-un interviu acordat jurnalistului Sean Hannity de la Fox News, joi seara, despre impresia pe care i-a facut-o discursul celebrei cantarete pop, scrie News.ro.

Sincer, e dezgustatoare. Cred ca si-a facut un mare rau de una singura. Cred ca a facut rau intregii cauze pe care o sprijina. M-am gandit la ea (Madonna, n.r.) si la cateva alte persoane. Insa m-am gandit in special la ea si cred ca ceea ce ea a spus acolo reprezinta o rusine pentru tara noastra”, a spus Donald Trump.

Madonna s-a aflat printre numeroasele celebritati care au sustinut discursuri la Marsul Femeilor din Washington, pe 21 ianuarie, insa discursul ei controversat, marcat de numeroase cuvinte obscene, i-a uimit pe multi dintre participanti.

"Sunt furioasa. M-am gandit sa arunc in aer Casa Alba. Dar stiu ca asta nu va schimba nimic. Nu putem cadea prada disperarii. Trebuie sa ne iubim unul pe altul, altfel murim. Aleg dragostea. Sunteti de acord cu mine?". "Alegem dragostea!", au raspuns, in cor, femeile care au participat la acel mars.

Madonna a cantat in final piesa "Express Yourself", dar si o alta dedicata noii guvernari de la Casa Alba - "I'm Not Sorry".

In ziua urmatoare, Madonna a revenit cu cateva precizari legate de acel discurs, publicand un mesaj pe Instagram. ”Nu sunt o persoana violenta. Nu promovez violenta si este important ca oamenii sa auda si sa inteleaga discursul meu in intregime, nu o fraza scoasa din context”.

In interviul difuzat joi seara de Fox News, Donald Trump a criticat inca o data emisiunea ”Saturday Night Live”, dupa ce unul dintre scenaristii acestui show de satira si divertisment a facut o gluma neinspirata despre Barron, fiul in varsta de 10 ani al presedintelui american in exercitiu.

Katie Rich, redactor al emisiunii ”Saturday Night Live,” a fost suspendata pe termen nedeterminat dupa ce a publicat un mesaj pe Twitter, pe care ulterior l-a sters, in care a spus ca Barron va fi ”primul scolar al tarii antrenat acasa sa traga cu arme de foc”.

Citeste si:
Liderul Hezbollah, primul discurs de la începutul războiului Israel...
Liderul Hezbollah, primul...

”«Saturday Night Live», o persoana de la «Saturday Night Live» a fost ingrozitoare. Nu ma deranjeaza anumite glume, dar aceea a fost oribila. Faptul ei l-au atacat pe fiul meu de 10 ani, faptul ca NBC l-a atacat.... e rusinos. El e un baiat minunat. Si aceasta nu este o situatie usoara pentru el. Credeti-ma”, a spus Donald Trump.

In acelasi interviu de joi seara, Donald Trump l-a laudat insa pe Barack Obama si a spus ca a apreciat modul elegant in care fostul presedinte i-a inmanat stafeta prerogativelor prezidentiale la Casa Alba.

”Ceea ce m-a uimat a fost faptul ca desi eu am fost malitios in declaratiile mele despre el, iar el a fost malitios in declaratiile lui despre mine, am ajuns sa ne intelegem foarte bine, ne-am plimbat impreuna pe Pennsylvania Avenue si am stat de vorba, fara sa facem nicio referire la discursurile din trecut. Cred ca asa este lumea politicii. Desi am fost dur fata de el si el a fost dur fata de mine, totusi il plac, iar el ma place. Cred ca ma place. Va trebui sa il intrebati voi despre asta, dar eu chiar cred ca ma place”, a spus Donald Trump.

Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.