Nancy O’Dell, prezentatoarea emisiunii “Entertainment Tonight”, a facut prima declaratie publica despre incidentul in care a fost implicata fara voia ei in acest weekend si a spus ca este intristata de faptul ca genul de comentarii vulgare precum cele pe care Donald Trump le-a facut despre ea intr-o inregistrare audio din anul 2005, ce a aparut pe internet, ”exista inca in societatea de astazi”, informeaza variety.com.

”Lasand politica la o parte, ma intristeaza faptul ca aceste comentarii inca exista in societatea noastra. Cand am ascultat comentariile ieri, am fost dezamagita sa aud o asemenea «obiectificare» a femeilor”, a declarat prezentatoarea.

”Conversatia trebuie sa se schimbe, pentru ca nicio femeie si nicio persoana nu ar trebui sa fie subiectul unor comentarii atat de grosolane, indiferent ca se afla sau nu in fata camerelor de filmat. Toata lumea merita respect, indiferent de pozitie sau gen. Ca femeie care a muncit mult pentru a-si construi o cariera, ca mama, simt ca este de datoria mea sa vorbesc, cu speranta ca noi, ca societate, vom incerca intotdeuna sa fim mai buni”, a adaugat Nancy O’Dell.

Nancy O’Dell era coprezentatoare a emisiunii “Access Hollywood” in anul 2005, cand Donald Trump a facut comentarii vulgare la adresa ei. Intr-o inregistrare care a aparut pe internet, Trump este auzit spunandu-i coprezentatorului emisiunii, Billy Bush, ca a incercat sa o seduca pe Nancy O’Dell, dar a fost respins pentru ca era casatorita.

”Am incercat sa o seduc. Era in Palm Beach. Am incercat sa o seduc si am esuat. Recunosc. Era casatorita”, a spus Trump.

”Am incercat foarte mult sa o seduc. Am dus-o la cumparaturi pentru mobila. Voia sa cumpere niste piese de mobilier. I-am spus: «Iti voi arata eu unde au mobila frumoasa». Am incercat sa o seduc ca o femeie usoara. Nu am reusit si era maritata. Si, deodata, o vad. Acum are acei sani mari falsi si si-a schimbat complet infatisarea”, a mai spus Donald Trump.

Apoi, magnatul american a inceput sa se laude cu realizarile sale si a spus ca statutul sau de vedeta ii permite sa faca ”absolut orice” femeilor cu care se intalneste, scrie News.ro.

”Stii ca sunt automat atras de femeile frumoase. Incep sa le sarut. Functioneaza ca un magnet. Un singur sarut. Nici macar nu trebuie sa astept. Atunci cand esti o vedeta, ele te lasa sa le faci asta. Te lasa sa le faci orice. Prinde-le de zona inghinala si ele te lasa sa le faci tot ce vrei”, a spus Donald Trump in acea inregistrare.

Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...

Comentariile candidatului republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii au fost inregistrate in timp ce o echipa a emisiunii “Access Hollywood” se indrepta cu un autobuz spre platourile de filmare a serialului “Days of Our Lives”, unde Donald Trump urma sa aiba o scurta aparitie.

Fostul secretar de stat Condoleeza Rice s-a alaturat liderilor republicani care i-au cerut candidatului la presedintie Donald Trump sa se retraga din cursa, dupa cel mai recent scandal privind declaratiile vulgare legate de femei facute de omul de afaceri intrat in politica.

Numerosi lideri ai Partidului Republican, printre care presedintele Camerei Reprezentantilor, Paul Ryan, presedintele majoritatii republicane din Senat, dar si senatorul John McCain, fost candidat la alegerile prezidentiale, si-au retras sustinerea fata de Trump.

Citeste si:
Maria Lungu, desființată de fanii emisiunii Survivor România....
Maria Lungu, desființată de...

Chiar si candidatul lui Trump la vicepresedintie, Mike Pence, s-a declarat “ofensat” de afirmatiile colegului sau din cursa pentru Casa Alba.

De asemenea, actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din partea Partidului Republican, a anuntat, sambata seara, pe contul lui de pe reteaua de socializare Instagram, ca nu va vota pentru reprezentantul acestei formatiuni politice la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.