Un clip video postat pe TikTok a devenit viral peste noapte. Trei bărbați au făcut o piscină într-un cavou direct în cimitir. Cei trei s-au bălăcit și s-au veselit cu crucea lângă ei direct în cimitir. Filmulețul a adunat mii de aprecieri și de comentarii, care mai de care. Nu se știe unde a avut loc „petrecerea”, însă bărbații au devenit vedete peste noapte.

Au făcut piscină într-un cavou din cimitir

În plin sezon estival, trei bărbați au decis să se răcorească într-un mod mai puțin obișnuit. Îmbrăcați în niște șorți de parcă ar fi fost pe litoralul românesc, aceștia au umplut un cavou din cimit cu apă și și s-au bălăcit în apa cu noroi veselindu-se și stropindu-se unul pe celălalt. Chiar lângă capul lor se afla crucea mormântului.

Toată veselia a avut loc într-un cavou de beton într-un cimitir plin de morminte, însă nu se știe cu exactitate locația „petrecerii”. Imaginile au fost suprinse de un al patrulea bărbat și au fost postate pe TikTok, unde clipul video a devenit viral în scurt timp. Bărbații au devenit vedete după ce au apărut la mai multe buletine de știri cu fapta lor neobișnuită.

Pe fundalul videoclipului se aude melodia lui Connect-R, „Mare Căldură”. Aceștia se distrează la maxim fără nici o remușcare, chiar dacă toată acțiunea are loc în centrul unui cimitir unde sunt îngropate persoanele trecute în neființă.

În foarte scurt timp clipul video a adunat zeci de mii de comentarii și aprecieri. Internauții s-au întrecut în cele mai originale și amuzante comentarii, în timp ce alții au criticat dur fapta bărbaților.

„Și când mor am valoare”, „Putem zice că a fost o baie mortală” , „să vă fie apa ușoară”, „măcar e intrarea gratis”, „unii încearcă se se obișnuiască cu locul mai devreme”, „când ramai fără bani de mers la mare”, au fost doar unele dintre comentariile care au făcut haz de necaz.

Citeste si:
Amalia Bellantoni, live pe TikTok în timpul unui incediu. A sunat...
Amalia Bellantoni, live pe...

Au fost însă și persoane care au criticat isprava tinerilor, spunând că ce au făcu este păcat și că nu este admis un astfel de comportament, mai ales în asemenea loc. O altă categorie nu s-au mai mirat deloc, deoarece, cum au spus și ei „trăim în România”.

@tudoras28

♬ Mare caldura (Midiots Rework) - Connect-R



Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.