Doi soți din India și-au dat fiul în judecată, pentru că acesta nu le-a oferit un nepot. Ei spun că au cheltuit sume imense cu educația și creșterea lui și că au ajuns în pragul sărăciei din acest motiv. Daca ar avea un nepot, suferința ar fi mai ușor de suportat, susțin cei doi. 

Sanjeev (61 de ani) şi Sadhana Prasad (57 de ani), din Uttarakhand, s-au săturat să aștepte ca fiul lor și soția lui să le ofere un nepot, așa că i-au dat în judecată pe cei doi.

Ei spun că şi-au cheltuit toate economiile pentru a-l creşte şi a-l educa pe fiul lor, dar și pentru a-i face o nuntă fastuoasă, iar acum vor un nepot sau... returnarea investiției.

"Fiul meu este căsătorit de şase ani, dar el şi soţia lui încă nu plănuiesc să facă un copil. Dacă am avea un nepot cu care să ne petrecem timpul, durerea noastră ar deveni suportabilă (...) Ne-am ucis visele ca să îl creștem, dar în pofida eforturilor și sacrificiilor noastre, fiul meu și soția lui ne torturează psihic prin faptul că nu ne oferă un nepot", au declarat soţii Prasad în plângerea lor depusă săptămâna trecută la Tribunalul din Haridwar, potrivit BBC.

Prin urmare, cei doi soți îi cer fiului suma de 650.000 de dolari sau un nepot în următorul an.


Au pus pe foaie cheltuielile cu fiul lor

Cei doi soți spun că au cheltuit 65.000 de dolari în anul 2006, pentru a-și trimite fiul în SUA să facă un curs pentru a deveni pilot de avioane, iar acesta s-a întors acasă în 2007, fără un loc de muncă. Prin urmare, familia l-a susținut financiar și în următorii doi ani.

În cele din urmă, Shrey Sagar (35 de ani) s-a angajat ca pilot, iar în 2016 s-a căsătorit cu Shubhangi Sinha (31 de ani). Tot părinții au fost cei care au organizat nunta la un hotel de cinci stele, au cumpărat o mașină de aproape 80.000 de dolari și au plătit și luna de miere.

Citeste si:
Noua Bursă de Diamante din India - mai mare decât Pentagonul
Noua Bursă de Diamante din...

Totul, spun ei, în speranța că cei doi le vor oferi un nepot care să le aline bătrânețile.

"De asemenea, am contractat un împrumut pentru a ne construi o casă şi acum ne confruntăm cu numeroase dificultăţi financiare. Suntem tulburaţi şi din punct de vedere psihologic, pentru că locuim singuri", au adăugat soţii Prasad.

Plângerea celor doi soți va fi examinată de un tribunal din nordul Indiei pe 17 mai.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.