Incredibil 3 Mai 2022 09:50 de Clara Vacaru
Un comandant rus a fost ucis de un obuz chiar în timp ce era live pe Tik Tok și se lăuda cu faptul ca și-a dus la îndeplinire misiunea din Ucraina.

În video-ul postat pe Tik Tok, bărbatul laudă vitejia și curajul echipei lui și anunță faptul că operațiunea s-a încheiat cu succes, cu doar un singur rănit, noteaza antena3.ro.

”Avantul” îi este însă curmat de o bubuitură puternică, iar apoi videoclipul se întrerupe.

Comandantul unei unității ruse, mort în timp ce stătea pe Tik Tok

Ulterior, pe Twitter a fost postată informația potrivit căreia comandantul unității ruse de la Kadyrovites a murit din cauza obuzului care a căzut lângă el.

”Comandantul unității ruse de la Kadyrovites a fost ucis de obuz în momentul raportării în direct pe rețelele de socializare TikTok că misiunea lor a fost finalizată cu succes cu un singur rănit”, este mesajul care însoțește filmarea postată de Victor Kovalenko pe Twitter.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 05 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.