Bianca Drăgușanu a fost audiată atât de DIICOT, cât și de Parchet cu privire la două dosare deschise pe numele fostului ei soț, Alex Bodi.

Fosta asistentă TV Bianca Drăguşanu (38 de ani) a fost audiată de DIICOT Craiova şi de Parchet, în dosarul de prostituţie şi proxenetism în care fostul ei soţ, Alex Bodi, este acuzat la această oră, dar și pentru plângerea pe care aceasta i-a făcut-o în urmă cu două luni din cauza bătăilor repetate pe care le-a primit de la fostul soț. Ea a dat detalii despre interogatoriile la care a fost supusă, potrivit Click.ro.

La DIICOT Craiova, Bianca Drăgușanu a fost citată în calitate de fostă soție a lui Alex Bodi, ca martor în dosarul de prostituție și proxenetism, în care omul de afaceri din Mediaș este acuzat la această oră. Alex Bodi se află în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile.

„Nu e un context fericit, eu am fost citată în calitate de fosta soție a lui Alex Bodi, contrar gurilor rele care au spus că sunt turnătoare. Am zis adevărul, nu ai altă variantă, din ceea ce văzusem și ce făcusem împreună. El pleca și singur, nu știam unde se ducea și ce făcea. Am pus mâna pe Biblie și am jurat să spun adevărul. Telefonul meu a fost ascultat atâta vreme, acolo mi-am dat seama. Am fost întrebată doar despre niște lucruri care se știau și am spus adevărul. Am răspuns clar la întrebări cu subiect și predicat. Unde am știut a trebuit să dau detalii și dovezi. Nu-l pot liniști pe Bodi în seara asta”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre violențele din partea fostului soț: „Îl consider un pericol pentru mine și pentru copilul meu, mi-e teamă de el!”

Bianca Drăgușanu a fost chemată și la Parchet pentru a fi audiată într-un alt dosar, cel făcut în baza plângerii penale depuse de ea acum două luni, în urma bătăilor primite de la fostul soț.

„Am stat trei ore și jumătate la Parchet pe un scaun, nu am băut nici apă. A trebuit să stau să-mi amintesc niște situații. Aceste două dosare au la bază o fundație importantă , arată cât de periculos e omul ăsta. Eu vreau să se facă dreptate și fiecare pasăre va muri pe glasul ei. Pe 10 martie s-a făcut un an de când am divorțat și de când eu am fost terorizată constant. Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț. Când a primit înștiințarea că am depus plângerea, el a dat tot. Eu un an am fost șantajată cu filmulețele alea. Eu îl consider un pericol pentru mine și pentru copilul meu, mi-e teamă de el! Am fost victima propriei mele neputințe. Asta pentru că l-am iubit! Eram nesigură pe mine, eram prinsă într-o relație toxică. Eu nu am avut curaj sa fac plângerea asta. Cu un an înainte, am mai avut un dosar cu el, dar atunci era liber. Acum am avut curaj pentru că e în arest”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si:
Marian Vanghelie, în libertate sub control judiciar. Poate lua...
Marian Vanghelie, în...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2021 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.