O pisică birmaneză din Australia a adormit în mașina de spălat și a supraviețuit miraculos unui ciclu de 12 minute de spălare. Stăpânii săi nu și-au dat seama că este înauntrul mașinii decât după ce au auzit-o mieunând.

Pisica în vârstă de doi ani, Oscar pe numele său, s-a strecurat în mașina de spălat pentru a trage un pui de somn, dar a rămas blocată înăuntru timp de 12 minute, în tipul unui ciclu de spălare cu apă fierbinte și detergent.

Stăpâna lui Oscar, Amanda Meredith, care locuiește în Mudjimba, și-a dat seama pentru prima dată de ce s-a întâmplat când a auzit un sunet ciudat, după ce soțul ei Angelo a băgat cearșafurile în mașina de spălat. Înițial, ea a crezut că mieunatul vine din dulap, așa că nu a băgat prea mult în seamă sunetul și a plecat afară să întindă rufele.

Când s-a întors în casă, Amanda a realizat că Oscar nu era pe nicăieri, așa că a început să îl caute disperată. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că pisica sa este în mașina de spălat.

Biata pisică avea lăbuțete pe geam, în timp ce se rotea și se uita la mine. A fost tragic”, a povestit Amanda, potrivit Mirror.

Au mai trecut câteva minute după ce mașina de spălat s-a oprit, până când Amanda l-a putut elibera pe Oscar.

Din fericire, pisica a scăpat doar cu câteva lovituri și vânătăi, dar a primit îngrijiri medicale și a rămas timp de 24 de ore sub supravegherea veterinarului, iar acum se recuperează.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.