Un restaurant din Amsterdam a amplasat mici cabine transparente pentru a separa mesele și a păstra distanțarea socială dintre clienți.

Unde și cum luăm masa în oraș ar putea arăta complet diferit de ceea ce știam până acum. Pe măsură ce din ce în ce mai multe țări încep să ridice din restricții, oamenii se întreabă cum va arăta viața noastră de acum înainte și ce măsuri vor lua diferite firme pentru a asigura siguranța clienților.

Mai multe restaurante din China, de exemplu, folosesc bucăți de carton sau de sticlă pentru a separa mesele. În Taipei, Taiwan, îți este spusă temperatura persoanei care ți-a pregătit masa.

Un restaurant din Amsterdam își imaginează altfel viitorul apropiat.

Mediamatic Eten este un restaurant vegan care plănuiește să își așeze clienții în mici cabine transparente, asemănătoare unor sere, notează Business Insider.

Cabinele sunt construite din sticlă și așezate pe malul apei. Doar două persoane au voie în aceste cabine, ideal două persoane care și locuiesc împreună. Mai mult, angajații vor purta măști și vor servi mâncarea pe plăci de lemn pentru a evita contactul cu clienții.

Restaurantul se va deschide pe 21 mai și cinci astfel de cabine au fost deja construite. Chiar dacă nu are încă avizul autorităților pentru a folosi aceste mici sere, locurile au fost deja rezervate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Mai 2020 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.