Imagini dramatice au fost surprinse pe o strada din New York, unde mai multe persoane s-au mobiliat ca sa salveze o femeie lovita de o masina de teren. Aceasta ramasese blocata sub rotile autovehicului, scrie New York Post.

Misiunea de salvare a inceput prin mobilizarea mai multor trecatori care au colaborat pentru a ridica masina grea ce cantarea aproape doua tone. Un filmulet postat pe o retea de socializare surprinde momentul cand diverse persoane observa ce s-a intamplat si decid sa actioneze.

Incidentul a avut loc pe o strada circulata din New York. Se observa cum, la inceput, femeia sta intinsa pe asfalt si isi foloseste telefonul pentru a cere ajutor, pentru ca ulterior mai multi trecatori sa se stranga in jurul ei.

Aproximativ 12 barbati au inclinat masina pentru a scoate femeia de sub vehicul. Medicii spun ca, desi victima a suferit rani la picioare, aceasta se va recupera rapid pentru ca nu are traumatisme.

Inregistrarea s-a viralizat rapid si a depasit cateva milioane de vizualizari. Colby Droscher, cel care a postat clipul, a spus ca era la indepartare cand a auzit accidentul si persoane tipand. A mai completat ca reactia oamenilor de a interveni a fost una rapida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.