O catelusa din rasa Husky Siberian, care fusese abandonata pentru ca avea o diformitate la pleoape, si-a gasit o famile care a adoptat-o. Asta dupa ce cazul sau a fost intens mediatizat si pozele postate cu ea pe o retea de socializare s-au viralizat in cateva ore, scrie CNN.



Jubilee este o femela Husky in varsta de patru ani si se remarca prin infatisarea amuzanta, parand mereu de parca ar fi mirata sau trista. Asta pentru ca are o diformitate la nivelul pleoapelor.

Proprietarii acesteia ar fi abandonat-o la un centru de animale din 2018, spunand ca animalul nu a putut fi vandut pentru ca "arata prea ciudat".

In ciuda afectiunii sale, catelusa are o stare foarte buna, reprezentantii centrului unde era cazata mentionand ca era fericita si sanatoasa.

Jubilii era de doi ani la adapost, fara ca cinveva sa isi arate ineresul sa o ia acasa. Lucrurile s-au schimbat cand cei de la centru au facut cateva fotografii pe care le-au postat pe Facebook si in doar cateva ore s-au primit peste 150 de cereri de adoptie. Ulterior s-a revenit cu un mesaj, prin care se mentiona ca Jubilee si-a gasit o familie, care mai adoptase in trecut un caine de la acelasi adapost.

Last week one of our volunteers posted a little story about Jubilee’s search for her forever home. Previous adopters sent her a message, requesting to meet her. The next morning, Jubilee’s story has gone viral with over 45,000 shares! She went viral all over social media and Husky House received over 150 applications, and numerous email and phone calls requesting more information. Today Jubilee met the family who originally wanted her and joined their pack. They can honestly tell her that they loved her before she became famous, and requested anonymity so she can be a normal dog. That’s how we knew this was the perfect match. Happy Gotcha Day, Jubilee! After waiting for over two years, you finally found your forever home. #huskyhouse #huskyhousenj #adoptdontshop #rescuedogs #rescuedogsofinstagram #huskymix #huskymixofinstagram #backyardbreederssuck #jubilee

Citeste si:
De la ce vine, de fapt, numele ales de Theo Rose pentru băiatul ei....
De la ce vine, de fapt,...

A post shared by Husky House (@huskyhousenj) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.