''Omuletii verzi', daca vor sa vina - dar asta e asa o discutie sterila - vor ateriza unde isi doresc, chiar si in Piata Victoriei",  a declarat premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

Potrivit unor experti in securitate de la Chisinau, constructia unui aeroport la Balti prezinta o serie de riscuri pentru securitatea Republicii Moldova, cum ar fi o invazie a militarilor rusi fara insemne ( "omuletii verzi"), la fel cum s-a intamplat in Crimeea.

"Haideti sa fim seriosi, ''omuletii verzi', daca vor sa vina - dar asta e asa o discutie sterila - vor ateriza unde isi doresc, chiar si in Piata Victoriei. Ce trebuie sa le faci aeroport ca ei sa vina? Sau unde au fost, ei au aterizat pe aeroporturi? (...) Noi vorbim despre lucruri serioase, vorbim de dezvoltarea infrastructurii Republicii Moldova. Ori fara infrastructura - fie drumuri, aeroporturi, cai ferate - nu avem cum sa iesim din situatia in care suntem', a declarat premierul Ion Chicu, potrivit b1.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.