Tribunalul Timis l-a condamnat la 25 de ani si sase luni de inchisoare cu executare pe criminalul din Arad care la inceputul anului l-a decapitat cu o drujba pe un barbat din localitatea timiseana Sanandrei, in locuinta victimei.

Acesta a primit condamnari pentru mai multe capete de acuzare, cea mai mare fiind de 24 de ani pentru omor calificat, la care s-a mai adaugat un spor de 1 an si 6 luni, rezultand condamnarea finala. De asemenea, i se interzice acestuia ca timp de cinci ani dupa eliberare sa se apropie de fiii victimei la o distanta mai mica de 100 de metri si trebuie sa le plateasca mai multe daune materiale si morale.

Sentinta poate fi apelata in decurs de 10 zile de catre inculpat.

"Condamna inculpatul M. D. S., in prezent in stare de arest preventiv in Penitenciarul Arad, la pedeapsa de: 24 (douazeci si patru) ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat (cu premeditare si prin cruzimi). (...). Condamna acelasi inculpat la pedeapsa de: 1 (unu) an si 3(trei) luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu; la pedeapsa de: 1(unu) an inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de distrugere. (...). Prin contopirea pedepselor stabilind astfel pedeapsa rezultanta de 25 (douazeci si cinci) ani si 6 (sase) luni inchisoare in regim de detentie", arata, marti, site-ul Tribunalului Timis, potrivit Agerpres.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis l-au trimis in judecata, in aprilie, pe inculpatul aradean care l-a ucis cu o drujba pe un barbat din localitatea timiseana Sanandrei, pentru omor calificat cu premeditare si alte infractiuni cu violenta.

In noaptea de 30/31 ianuarie, avand asupra sa o drujba, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul in care locuia victima L.M.C., in localitatea Sanandrei, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujba a patruns fara drept in locuinta victimei prin distrugerea cu drujba a usii de la intrare.

Dupa ce inculpatul a intrat in locuinta, victima L.M.C., care in acele momente dormea, s-a trezit, iar cand l-a vazut pe inculpat in locuinta, a sarit pe geamul unei camere si a fugit in gradina din spatele imobilului, impreuna cu fiul sau minor L.F.A. Inculpatul a alergat in urmarirea victimei, a ajuns-o si a ucis victima cu acea drujba, taind-o in zona gatului, a capului, a membrelor superioare, precum si in alte zone ale corpului.

Citeste si:
Un băiat de 16 ani a provocat un accident mortal în Timiș, după ce...
Un băiat de 16 ani a provocat...

In aceleasi imprejurari, actiunea agresiva a inculpatului care a alergat avand asupra sa o drujba in urmarirea victimei si a fiului sau minor a condus la vatamarea integritatii corporale a copilului care, in incercarea de a se salva si a scapa de inculpat, a fost nevoit sa escaladeze gardul gradinii, iar in cadere a suferit o fractura la gamba piciorului stang, leziune traumatica care necesita 60 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.