Social 5 Iulie 2022 11:29 de Clara Vacaru
Un tânăr de 16 ani, care nu deţinea permis de conducere, a provocat un accident rutier în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 25 de ani care circula regulamentar cu maşina. Adolescentul conducea un tractor.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă şi pompierii Detaşamentului Lugoj, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Șoferul a fost decapitat în urma impactului

Tractorul și mașina implicată în accident s-au ciocnit frontal, impactul fiind atât de puternic, încât tânărul de 25 de ani a fost pur și simplu decapitat.

Fratele lui geaman si soferul utilajului, un baiat de 16 ani, au fost raniti.

"Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani şi a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar", a anunţat, luni seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi a condiţiilor producerii accidentului rutier.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat că minorul nu consumase alcool. El nu avea permis pentru a conduce tractorul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.