O femeie de 42 de ani din orasul Saveni este anchetata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani dupa ce, luni dimineata, si-a injunghiat fiul in varsta de 17 ani.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Valeriu Chihaia, pe fondul unor discutii in contradictoriu, femeia l-a injunghiat cu un cutit in gat pe fiul sau si l-a oparit cu apa fierbinte pe sot. Conflictul a pornit dupa ce barbatul i-a spus femeii ca o va parasi si ca il va lua cu el si de fiul lor de 17 ani.

Ulterior, aceasta ar fi incercat sa se sinucida, injunghiindu-se cu un cutit in abdomen, scrie Agerpres.

Adolescentul a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta "Mavromati", insa nu a mai putut fi salvat.

Femeia, care este cercetata sub acuzatia de omor, a fost internata pe Sectia de Psihiatrie a aceleiasi unitati medicale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.