Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Constanta, ca presedintele Klaus Iohannis isi doreste ca, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, contracandidatul sau sa fie Viorica Dancila. 

Theodor Paleologu a sustinut ca presedintele Iohannis a facut mai multe compromisuri, gandindu-se la alegerile din 2019.

"Klaus Iohannis, din primul moment la Cotroceni, nu s-a gandit decat la un singur lucru, realegerea in 2019 si de aia a facut compromisuri peste compromisuri, de-aia a numit-o pe Viorica Dancila prim-ministru. (...) In momentul in care Viorica Dancila nu va intra in turul II al alegerilor prezidentiale, va fi rasturnata de PSD. Mai e un lucru, aceasta agatare de putere a doamnei Dancila este o catastrofa pentru PSD. (...) Ma bucur de lucrul asta, foarte bine, sa se duca de rapa ca partid, problema e ca antreneaza toata tara in degringolada lor. (...) Este evident ca presedintele Iohannis si-o doreste pe Viorica Dancila in turul II, cred ca cel mai frica ii este lui Klaus Iohannis de o confruntare cu Theodor Paleologu si o va avea", a declarat candidatul PMP la alegerile prezidentiale.

Intrebat de ce considera ca presedintele Iohannis nu ar vrea ca in al doilea tur al alegerilor prezidentiale sa intre liderul USR, Dan Barna, Paleologu a comentat ca electoratul nu ar vedea diferentele intre acestia, potrivit site-ului Agerpres.

"Pentru ca intre Dan Barna si Klaus Iohannis electoratul nu va vedea aproape nicio diferenta, poate doar de varsta, nici macar inaltimea nu-i distinge sau obarsia", a spus Theodor Paleologu.

In alta ordine de idei, Theodor Paleologu a punctat ca este antreprenor, nu are contracte cu statul si ca a lucrat la stat timp de 11 ani, ca ambasador, deputat, ministru.

"Am 46 de ani, doar 11 am lucrat la stat, ca bugetar, am fost platit de statul roman ca ambasador, ca deputat, ca ministru. In rest, nu am primit bani de la statul roman, ca antreprenor, sunt antreprenor pe bune, adica nu am contracte cu statul de sute de mii de euro, sunt absolut independent si sunt unul dintre acei foarte multi romani care duc statul in spinare", a conchis Paleologu.

Citeste si:
Alegeri România 2024. Când ar putea avea loc cele patru tipuri de...
Alegeri România 2024. Când ar...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.