Mai e o zi pana la festivalul Electric Castle, ce are loc in fiecare an pe spectaculosul domeniu al Castelului Banffy din comuna Bontida (langa Cluj Napoca). Festivalul are loc in perioada 17-21 iulie 2019, iar printre cei artistii care isi vor face aparitia pe scena se numara Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me The Horizon și Limp Bizkit.

Festivalul Electric Castle a ajuns la cea de-a saptea editie. Peste doar o zi, zeci de mii de iubitori ai muzicii se vor aduna pe domeniul castelului Banffy, acolo unde artisti de top vor veni sa le cante si sa ii incante.

Lista confirmata a artistilor care vin la Electric Castle cuprinde nume sonore, precum Limp Bizkit, 30 Seconds to Mars sau Florence and the Machine (AICI puteti vedea toti artistii care vin la Electric Castle in acest an).

In acest an, fiecare zi va avea in deschidere artisti romani. In prima zi, la ora 17:00, vor urca pe scena Alternosfera, urmati de CTC, Loredana si Suie Paparude.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Anul acesta, sunt asteptati peste 200.000 de oameni la Electric Castle (in 2018 au fost in jur de 210.000).

Preturi bilete Electric Castle:

-General Access Pass – 599 lei

-General Acess Pass + Quiet Camping – 719 lei

-Premium Pass – 899 lei -Premium Pass + Quiet Camping – 1019 lei

-Day Ticket – 17 iulie – 249 lei

-Day Ticket – 18 iulie – 299 lei

-Day Ticket – 19 iulie – 299 lei

-Day Ticket – 20 iulie – 299 lei

-Day Ticket – 21 iulie – 299 lei

Cum ajungi la Electric Castle:

La Electric Castle se poate ajunge cu autobuze care vor circula non-stop pe ruta Cluj-Napoca - Bontida. Ele vor pleca de la Sala Spoturilor Horia Demian sau de la Iulius Mall. La intoarcere, autobuzele vor opri in Piata Marasti si la Sala Sporturilor Horia Demian. Biletele vor putea fi cumparate din statii folosind bratara de festival sau cash, informeaza libertatea.ro.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

Cu trenul. Trenurile CFR Călători InterRegio vor opri şi în gara Bonţida, din apropierea municipiului Cluj-Napoca, în perioada 17 - 21 iulie 2019, cu prilejul Festivalului Electric Castle, informează operatorul feroviar.

În mod normal, în acea gară opresc doar trenurile Regio.

Un bilet de tren pentru un adult de la Bucureşti Nord la Bonţida cu tren InterRegio, clasa a 2-a, este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 de lei. Pe distanţa Cluj-Napoca - Bonţida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei.

Electric Castle se desfăşoară în perioada 17 - 21 iulie 2019 şi este primul festival din România care a mutat muzica electronică şi concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfăşurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonţida.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.