O femeie din municipiul Suceava, urmarita national si international, fiind condamnata pentru ca se caza la diferite hoteluri din tara si nu achita nota de plata, a fost prinsa la Miercurea Ciuc.

Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat ca femeia de 51 ani, a fost identificata, depistata si prinsa la un hotel din municipiu, actiunea fiind posibila datorita colaborarii dintre inspectoratele de politie judetene Suceava si Harghita, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, femeia avea pe numele sau un mandat de executare a pedepsei de 1 an si 4 luni inchisoare, emis de Judecatoria Bacau pentru comiterea mai multor infractiuni de abuz de incredere, prin fraudarea creditorilor.

"In fapt, aceasta obisnuia sa se cazeze in diferite unitati hoteliere, dupa care pleca fara sa achite serviciile de care beneficia", a explicat Gheorghe Filip.

Femeia a fost depusa in Penitenciarul Miercurea Ciuc, in vederea inceperii executarii pedepsei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.