Fiul actorului Ion Carmitru, membru USR, a reactionat dupa ce protestatari pasnici care il asteptau pe Dragnea in Topoloveni au fost ridicati de jandarmi si dusi la Politie.

"Nemernicilor. Cum grijania voastra bagati oameni care nu au facut nimic in dube ca sa nu auda Dragnea ce au oamenii de spus? Intr-o tara din UE, cu Constitutie care garanteaza dreptul la opinie? Cum?

Oamenii astia sunt acum retinuti la Politia Topoloveni. Inclusiv un corespondent media!

O sa votam toti masiv pe 26 Mai. Vom destructura total si Jandarmeria si PSD-ul, ca sa stiti, aplicand legile tarii asteia si ale Europei. Multi dintre voi in o sa ajungeti in puscarie - ceilalti o sa fugiti mancand pamantul in strainatate ca nimeni nu va va mai accepta aici. O sa spalati WC-uri, in cel mai bun caz, daca aveti noroc. Faceti-va naibii bagajele inainte sa vina tornada peste voi. Vine una asa de mare cum nici nu va puteti imagina!!!!!", a scris Andrei Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.