Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Bucuresti si ar putea fi operat.

UPDATE - Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun, informează Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. C.C. Iliescu".

"În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare 'Prof. C.C. Iliescu' cu diagnosticul de pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun", precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat.


Ion Iliescu ar urma sa fie supus unei operatii pe cord, scrie hotnews.ro. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul "C.C. Iliescu".

Ion Iliescu are 89 de ani. El a mai fost operat la inima in trecut, fiindu-i montate cateva stenturi. Una dintre operatiile pe inima a fost facuta la Paris, in anul 2007.

Iliescu a fost supus, de asemenea, unei operatii pentru un polip la colon, in anul 2012, la Spitalul Elias din Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.