Sotia interlopului mexican Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelului Sinaloa, va lansa in cursul verii o linie vestimentara ce va purta numele traficantului de droguri.

Joaquin "El Chapo" Guzman, 61 de ani, a fost gasit vinovat de o instanta din Statele Unite pentru toate cele zece capete de acuzare, inclusiv trafic international de cocaina, heroina, marijuana si alte droguri, precum si folosirea armelor de foc. Potrivit rechizitoriului, Guzman si alti membri ai cartelului Sinaloa sunt implicati si in numeroase asasinate, rapiri si acte de tortura.

In timpul procesului, Guzman a semnat un contract prin care a cedat dreptul de folosire a numelui si semnaturii lui catre o companie administrata de sotia lui, Emma Coronel Aispuro, si avocatii care l-au reprezentant in instanta din SUA.

"Acest proiect este o idee pe care Joaquin si cu mine am avut-o de mult timp (...) Este un proiect dedicat fiicelor sale", a afirmat Aispuro, 29 de ani, fosta castigatoare a unui concurs de frumusete, potrivit Mediafax.

Guzman a fost de acord sa cedeze drepturile de proprietate intelectuala, insa nu va obtine niciun venit pentru sine de pe urma acestui lucru, a declarat Michael Lambert, un avocat care l-a consiliat pe interlopul mexican.

Linia vestimentara, care va purta numele si semnatura lui El Chapo, va include tricouri, sepci si haine de blugi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.