Deputatul PNL Florin Roman a cerut, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, un moment de reculegere pentru victimele de la Timisoara. Dupa, parlamentarul a lansat un val de acuzatii dure la adresa premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea, presedinte PSD.

"In 1989 am scapat de dracu si am dat de ta-su, Liviu Dragnea. Doamna Dancila, uitati-va in oglinda si veti vedea chipul lui Liviu Dragnea si veti vedea ca sunteti patata cu sange”, a declarat Florin Roman, potrivit News.ro.

Torpilati justitia si vreti sa transformati institutiile in bulan. Ma uit in ochii dumneavoastra doamna Dancila si va intreb: credeti in Dumnezeu, puteti dormi noaptea? Ne-ati umplut strazile cu criminali, cu violatori, cu talhari”, a mai spus deputatul PNL.

Doamna Dancila, chiar credeti in Dumnezeu sau pentru dumneavoastra Dumnezeu inseamna Liviu Dragnea?”, a afirmat Roman, dupa care Florin Iordache i-a taiat microfonul, pentru ca a depasit timpul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.