Procurorul general Augustin Lazar a contestat in contencios administrativ raportul de evaluare pe care i l-a facut Tudorel Toader, ministrul justitiei.

Augustin Lazar a depus la Curtea de Apel Alba Iulia solicitarea de suspendare a raportului de evaluare intocmit de ministrul justitiei, un raport care sta la baza procedurii declansate de Tudorel Toader pentru revocarea din functie a procurorului general, scrie Digi24.

Potrivit informatiilor Digi24, Augustin Lazar a inaintat si la Ministerul Justitiei o solicitare prealabila de retragere a acestui document, un pas obligatoriu solicitat de Legea contenciosului administrativ.

Este o procedura civila initiata de procurorul general prin intermediul instantei de judecata din Alba Iulia, pentru ca acolo are domiciliul Augustin Lazar. (Citeste si: Toader: Nu a fost si nu este nicio eroare referitoare la ordonanta de clasare din dosarul de candidatura al lui Lazar)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.