Tina Turner a dezvaluit ca sotul ei i-a salvat viata, oferindu-se sa-i doneze un rinichi, informeaza sambata Press Association.

Artista, in varsta de 78 de ani, a suferit un transplant, dupa ce se lupta de mai multa vreme cu o boala de rinichi.

In autobiografia sa "Tina Turner: My Love Story", vedeta povesteste cum atunci cand sanatatea a inceput sa i se deterioreze, sotul sau i-a fost alaturi, oferindu-se sa ii doneze un rinichi.

Cantareata, care s-a casatorit in 2013 cu Erwin Bach, directorul unei case de discuri cu 16 ani mai tanar decat ea, a marturisit ca in decembrie 2016 "rinichii sai functionau doar in proportie de 20%, iar starea lor se deteriora rapid".

"Erwin m-a socat spunandu-mi ca vrea sa-mi doneze un rinichi. Nu puteam sa cred si sunt momente cand inca nu pot sa cred. Am fost coplesita de generozitatea ofertei sale", marturiseste artista in memorii.

"Cand s-a gandit la viitorul sau, s-a gandit la mine. 'Viitorul meu este viitorul nostru' mi-a spus el", a adaugat artista.

Tina, care a avut anterior o casatorie abuziva cu Ike Turner, isi incheie autobiografia cu o pledoarie pentru donarea de organe.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.