Claudiu Manda a comentat avertismentul lansat astazi de ambasada SUA si ambasadele altor 11 state privind modificarile aduse de coalitia PSD-Alde la Legile Justitiei si la Codurile penale, afirmand ca in Romania „Parlamentul este cel care face legi”.

„Modificarile de la Codul Penal, sa fie cineva ingrijorat, in conditiile in care nu vorbim de nicio modificare astazi, pentru ca probabil va ajunge intai la prima camera, apoi la a doua camera, e un pic ca mult”, a spus Manda.

Suntem, totusi, Parlamentul Romaniei, suntem votati de cetatenii Romaniei, este dreptul Parlamentului de a legifera. Sunt sigur ca modificarile la Codul penal, la Codul de procedura penala si la celelalte coduri si legi ale justitiei au tinut cont de deciziile Curtii Constitutionale si de cele ale Comisiei de la Venetia si atunci cand au fost articole in care s-a incalcat vreo prevedere, au fost duse la Curte, iar Curtea si-a exprimat pozitia”, spune Claudiu Manda.

Haideti sa vedem documentul, cine il redacteaza, care este articolul la care face referire”, a adaugat senatorul PSD, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.