Cine spune ca nu exista dragoste la prima vedere, nu stie inca despre povestea de dragoste dintre un artist indian si o tanara suedeza. Povestea lor de dragoste a inceput in urma cu 40 de ani si a facut inconjurul lumii, la cateva ore dupa ce a fost povestita de barbat in cadrul unui reportaj de televiziune.

Pradyumna Kumar Mahanandia s-a nascut in 1949, intr-un sat din India. Se pare ca in momentul nasterii lui s-a facut o profetie (obicei intalnit in India unde, la nasterea unui copil, astrologii prezic ce i se va intampla in viata) care indica faptul ca se va casatori cu o cantareata aflata intr-o tara indepartata, nascuta sub acelasi semn zodiacal - taur si ca va detine o padure, noteaza boredpanda.com.

In 1975, barbatul era artist stradal. Atunci cand o tanara femeie blonda, cu ochii albastri, Charlotte Von Schedvin, i-a cerut sa ii faca un portret, acesta nu a fost in stare pentru ca a fost coplesit de frumusetea ei: "Atunci cand s-a pus in fata sevaletului, simteam ca nu mai am niciun fel de greutate. Cuvintele nu pot descrie acel sentiment. Ochii ei erau atat de albastri, de rotunzi si de mari, incat simteam ca nu se uita la mine, ci mai degraba prin mine."

Pentru ca, din cauza emotiilor, tanarul nu a putut sa ii faca tabloul cerut, a rugat-o pe femeie sa revina. Aceasta avea sa il viziteze din nou trei zile la rand, alegandu-se nu cu unul, ci cu trei portrerte. Pradyumna a stiut inca de la a doua vizita ca ea este aleasa pentru el. A aflat curand ca fata era nascuta in aceeasi zodie, avea o padure si canta la flaut, asa cum spusese profetia de la nasterea sa. In varsta de 19 ani la acea vreme, tanara nu s-a speriat cand barbatul i-a spus ca sunt destinati sa fie impreuna si a decis sa ii dea o sansa. Au petrecut impreuna trei saptamani inainte ca ea sa se intoarca in Suedia, unde locuia.

Dupa un an si jumatate fara sa se vada, Pradyumna Kumar a decis sa vanda tot ce are si sa isi cumpere o bicicleta. Cu putini bani de cheltuiala, dar cu ajutor de la cei intalniti pe traseu, barbatul a calatorit aproape 10.000 de kilometri, din India pana in Suedia, pentru a o vedea pe Charlotte. Se pare ca cele mai mari obstacole au fost propriile ganduri.

Citeste si:
Noua Bursă de Diamante din India - mai mare decât Pentagonul
Noua Bursă de Diamante din...

Cei doi s-au casatorit si sunt inca impreuna, 40 de ani mai tarziu. Locuiesc in Suedia si au doi copii. Puteti vedea, pe pagina lui de Facebook, mai multe imagini cu cei doi.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.