Deputatul Catalin Radulescu a declarat, joi, ca cei care i-au furat masina nu au luat si proiectele de modificare a Legilor Justitiei si a facut apel la acestia sa-i returneze autovehiculul, punctand ca nu mai crede in coincidente.

"Era cat pe ce sa imi fure si semnaturile pe Legile Justitiei, numai ca am avut asa o inspiratie mergand spre scara blocului si am zis sa le iau, sa ma mai uit un pic pe ele si nu le-au putut lua. Ii rog pe hotii profesionisti care mi-au luat masina sa imi aduca masina, ca legile sunt la mine. (...) Eu nu mai cred in coincidente! (...) Anul trecut am crezut ca un nebun s-a dus exact la masina mea, (...) i-a placut si a tras opt gloante ca deranjez eu uneori. De data asta, chestia asta nu o mai cred, pentru ca s-a intamplat exact cand eu am venit cu aceste modificari ale Legilor Justitiei, Codului penal si Codului de procedura penala", a spus Radulescu, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

El a explicat ca masina, in valoare de 140.000 — 150.000 de euro, apartine fratelui sau si are sisteme sofisticate, astfel ca nu putea fi furata decat in conditii speciale.

"Masina fratelui meu este destul de sofisticata, e facuta pe comanda. (...) Ieri, ofiterii de politie (...) au constituit echipe de lucru si mi-au spus ca astfel de masini sunt foarte greu de furat. Deci, au niste sisteme sofisticate, masina asta nu putea porni decat cu telecomanda, telecomanda era la mine, deci nu aveau cum sa o porneasca, iar daca spargi geamul si intri in masina in cinci secunde se blocheaza automat toate usile. (...) Masina (...) nu se poate fura. Era o singura varianta ca sa fie furata masina asta, numai daca erai monitorizat non stop si daca veneau cu un soft special cu un calculator (...) ca sa poata sa iti cloneze cheia. (...) Acolo putea fi luata, fiind monitorizat o perioada lunga de timp de cineva si venit cu o masina dupa tine tot timpul si masina aia, atentie, ca sa poata sa imi deschida masina, ei trebuiau sa fie in spatele meu sau langa mine in momentul in care aveam telecomanda", a mentionat Radulescu.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

El a precizat ca nu banuieste pe nimeni, fiind treaba Politiei sa descopere vinovatul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.