Au aparut noi informatii in cazul atacatorului din Las Vegas. Stephen Paddock inchiriase o camera la hotel in timpul festivalului de muzica "Life is Beautiful", care s-a desfasurat in perioada 22-25 septembrie. Locul era aproape de cel in care a avut loc atacul de pe 1 octombrie. 

Atacatorul a inchiriat o camera prin Airbnb la hotelul Ogden din Las Vegas, in perioada in care avea loc festivalul la care erau prezente trupe precum: Muse, Lorde, Chance the Rapper, Gorillaz, the xx, MGMT si Blink-182, potrivit Digi24.ro.

Joseph Lombardo, seriful orasului Las Vegas, l-a descris pe Paddock drept "tulburat si periculos" si a precizat ca in masina atacatorului au fost gasite mai multe cutii cu explozibil, precum si 1.600 de cartuse. Acesta a punctat ca atacul a fost "planificat meticulos".

Stephen Paddock a deschis focul asupra multimii de 22.000 de oameni adunate pentru un concert de muzica country, duminica seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.