Un jurnalist Financial Times ar fi murit dupa ce a fost tras in apa unei lagune din Sri Lanka de un crocodil, scrie The Guardian.

Un turist britanic a fost dat disparut, joi dupa-amiaza, dupa ce martori l-au vazut tras in apa unei lagune din Sri Lanka de un crocodil.

Barbatul, care se presupune ca a murit, a fost anuntat ca ar fi Paul McClean, in varsta de 24 de ani, jurnalist al Financial Times.

El lua lectii de surf si a fost tras in apa unde se oprise sa se spele pe maini, au spus martori.

Un turist scotian, care isi petrece vacanta in zona, a declarat: ”Un turist britanic se afla la Elephant Rock, un loc pentru surf. In imediata apropiere se afla o laguna. El a fost la toaleta de langa si a fost prins de crocodil. Sunt multi in laguna. Ultimul lucru pe care l-au vazut oamenii au fost bratele lui ridicate din apa, dupa care a fost tras. Am fost acolo, dar nu am vazut exact cum s-a intamplat. Oribil”.

El a adaugat ca trupul barbatului este cautat, insa nu a fost gasit. ”Sunt 90% siguri ca a fost un crocodil, insa mai multi au spus ca ar putea fi vorba despre nisipul miscator din laguna”.

Fawas Lafeer, proprietarul Safa Surf School, localizata in apropierea locului unde a avut loc incidentul, a afirmat ca martorii au vazut cum un crocodil l-a prins. Lafeer a auzit de cele intamplate de la mai multi localnici care au fost martori. ”Este prima data cand se intampla asa ceva. Elephant Rock a fost mereu sigur pentru surf”.

Un turist din Australia a scris pe Facebook ca armata si politia il cauta pe barbat.

Daily Telegraph a scris ca victima este McClean, reporter al sectiei Fast FT. Un coleg al lui McClean a declarat pentru ziar: ”Suntem inmarmuriti. Era un copil minunat, un fan Everton, foarte destept. Este o tragedie”.

McClean, care a absolvit Universitatea Oxford, lucra pentru Financial Times de doi ani. El a scris, intre altele, despre Uniunea Europeana si Brexit, petrecand anul acesta mai multe luni la Bruxelles, scrie News.ro.

Citeste si:
Maia Sandu a fost nominalizată la „Femeia anului 2022” de Financial...
Maia Sandu a fost...

Un purtator de cuvant al Ministerului de Externe a declarat ca familia barbatului care a fost dat disparut in Sri Lanka beneficiaza de asistenta din partea autoritatilor britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.