Milionarul Dmitry Itskov incearca sa descopere secretul vietii vesnice si intetioneaza sa-si cheltuiasca toata averea pentru a obtine imortalitatea.

Proiectul ”2045 Initiative” este un experiment de-a dreptul ambitios, care presupune crearea unui robot capabil sa stocheze personalitati umane si astfel sa se obtina nemurirea,

Suprinzator, potrivit unui grup de cercetatori, neurologi si constructori de roboti exista posibilitatea de a se crea un andriod capabil sa retina datele primite de la om, scrie realitatea.net.

"Nu totul poate fi dezvaluit imediat, dar da, am finantat acest domeniu din resurse proprii. Vorbim aici de milioane de dolari", a spus antreprenorul, care vrea sa faca posibil acest proiect.

"Cel mai mare vis al meu, copil fiind, era sa fiu cosmonaut, sa zbor in spatiu si sa explorez planete noi. Genul acela de vis m-a insotit mereu. m citit o carte interesanta, eroul luase o pastila pentru nemurire si a ajuns sa zboare pe orbita Terrei. Imi aduc aminte ca m-am intrebat ce as face daca as fi nemuritor", a mai povestit el, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.