Un suspect inarmat a fost impuscat dupa ce a incercat sa fure un elicopter de pe un aeroport din Hillsboro, Oregon, informeaza ziarul local The Oregonian.

Toate zborurile care sosesc si pleaca au fost suspendate pe aeroportul, situat 25 de kilometri nord-vest de Portland, informeaza sursa citata.

Un purtator de cuvant al Departamentului Politiei din Hillsboro a confirmat pentru Reuters ca a avut loc un incident armat la aeroport, dar a refuzat sa furnizeze alte detalii. Oficialii aeroportului nu au putut fi contactati imediat pentru comentarii.

Suspectul s-ar fi confruntat cu un instructor de zbor si un student, in exteriorul Academiei Hillsboro Aero si ca a tras cel putin un glont, dupa care a intrat in elicopter pentru o scurta perioada de timp.

Un ofiter de politie l-a infruntat pe barbatul inarmat pe un teren din apropiere, la scurt timp dupa aceea, impuscandu-l mortal, noteaza stirileprotv.ro.

Din fericire, instructorul de zbor si studentul nu au fost raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.