Grumpy Cat, pisica devenita celebra datorita experesiei ei morocanoase, are acum o statuie de ceara la Muzeul Madame Tussauds din Washington. Felina si-a facut debutul si pe Broadway, fiind distribuita in musicalul "Cats".

Adevarata Grumpy Cat are patru ani si a pozat alaturi de replica ei din ceara expusa la muzeul Madame Tussauds din Washington, saptamana trecuta.

Invitata de jurnalisti sa spuna cum s-a simtit Grumpy Cat in timpul acestei festivitati, stapana ei, Tabatha Bundesen, a spus ca felina a fost foarte... incantata, desi pe chipul ei nu se observa deloc asta: ”A fost incantata. Asa cum puteti sa vedeti, e in continuare incantata”, a spus ea.

Dupa ce a fost la muzeu, urmatoarea oprire a lui Grampy Cat a fost pe Broadway, la New York, unde a fost invitata sa apara in ultima scena, inainte de caderea cortinei, a celebrului musical ”Cats” compus de Andrew Lloyd-Webber, scrie News.ro.

Celebra pisica a fost aplaudata de actorii de pe scena, dar si de spectatori, atunci cand a primit o placheta ce a marcat debutul ei pe Broadway.

Grumpy Cat, al carei nume real este Tardar Sauce, a devenit celebra in 2012, dupa ce fotografiile sale, in care pisica pozeaza cu o expresie morocanoasa in permanenta, indiferent de situatie, au devenit virale pe internet. Stapana pisicii spune ca aceasta sufera de nanism felin.

Celebra felina a aparut de atunci intr-un lungmetraj TV produs de postul Lifetime in 2014, intitulat ”Grumpy Cat's Worst Christmas Ever”, dar si intr-un volum fotografic ce a avut vanzari spectaculoase. Chipul ei a fost imprimat pe tricouri, iar jucarii dupa chipul si asemanarea ei au fost puse in vanzare in magazinele americane.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.