Un barbat din Olanda a fost internat in China, dupa ce a refuzat sa plece de la aeroport timp de 10 zile, pentru ca si-a asteptat iubita pe care a cunoscut-o online, relateaza BBC News.

Alexander Pieter Cirk, in varsta de 41 de ani, a zburat recent din Olanda in provincia chineza Hunan, in speranta ca isi va cunoaste prietena facuta pe internet, o tanara identificata drept Zhang. Aceasta nu a mers, insa, la aeroport, iar olandezul a decis sa o astepte timp de 10 zile.

El a fost luat, in cele din urma, cu ambulanta, pentru ca suferea de epuizare fizica.

Barbatul a povestit pentru postul de televiziune Hunan TV ca a cunoscut-o pe Zhang, in varsta de 26 de ani, cu doua luni in urma, cu ajutorul unei aplicatii online si a decis sa o viziteze.

Contactata de Hunan TV, Zhang a marturisit ca a crezut ca totul este o gluma. „Ne-am dezvoltat relatia romantica, dar la un moment a parut putin cam indraznet fata de mine”, a spus tanara.

„Intr-o zi mi-a trimis o poza cu bilete de avion si am crezut ca este o glima. Nu m-a mai contactat dupa aceea”, a adaugat ea.

Zhang a precizat si ca, atunci cand Cirk a ajuns la aeroport, ea era plecata intr-o alta provincie, pentru a-si face operatie estetica si isi inchisese telefonul. Ea a dat asigurari ca ar vrea sa il intalneasca pe olandez, dupa ce acesta va fi externat.

Povestea lui Cirk a facut inconjurul retelelor de socializare chineze, iar majoritatea utilizatorilor au subliniat ca actiunile sale au fost absurde.

„Probabil ca este prost, de ce ar face cineva asa ceva?”, s-a intrebat un utilizator de Weibo. „Nu stie ca in China totul este fals?”, a scris un altul. „Poate ca a ea a mers la aeroport, l-a vazut cum arata si a plecat rapid”, este teoria propusa de un alt chinez.

Au existat, insa, si oameni impresionati. „Este un tip care ia o relatie in serios, nu te juca. Daca nu il mai vrei, spune-i, sa poata sa plece acasa”, a scris un utilizator de Weibo. „Ce spune acest lucru despre integritatea chineza?”, a intrebat altul.

Citeste si:
5 pași esențiali pentru alegerea unei companii de împrumut online
5 pași esențiali pentru...

Cirk urmeaza sa se intoarca in Olanda saptamana aceasta, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.