Compania Seize Technology Day, din Los Angeles, a creat un dispozitiv numit 28, conceput pentru a motiva oamenii sa profite de fiecare zi pe care o traiesc si sa permita celor curiosi sa afle cate zile mai au pentru a se bucura de viata.

"In curand vei fi mort, dar acest ceas are scopul de a va reaminti sa profitati la maximum de fiecare zi", noteaza compania pe propriul site.

Reprezentantii companiei sustin ca viata dureaza, in medie, 28.000 de zile ceea ce incorporeaza 76 de ani si 260 de zile, iar dispozitivul lor numara zilele invers.

Spre deosebire de smartwatch-uri, dispozitivul este proiectat pentru a efectua doar o singura sarcina si, in consecinta, are doar un ecran LED, un adaptor AC si o baterie de back-up pentru a asigura ca nu se ”pierd” zilele din viata, scrie Descopera.

Desi are 17 cm lungime, 9 cm latime si 5 cm grosime, ceasul din lemn este proiectat pentru a fi transportat oriunde ar merge proprietarii acestuia.

”28 este un memento constant despre faptul ca puteti face ceva cu propria viata, pentru ca va apartine. Cu 28 va puteti schimba propria viata sau puteti ajuta pe cineva sa o schimbe. Accepta contractul. Sari peste acel zid. Fii acea persoana. Urmeaza acel vis. Infiinteaza acea companie. Fii acel parinte. Vezi acea tara. Fa acea plimbare", continua descrierea dispozitivului.

Un astfel de dispozitiv este disponibil la pretul de 49 de dolari si poate fi gasit intr-o singura culoare - negru, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.