15 imigranti erau dusi in Marea Britanie fraudulos cu un TIR refrigerat. Printre ei si un baiat de 7 ani care a semnalat faptul ca raman fara aer.

O poveste ca in filmele cele mai triste este relatata de cei de la RT.

Tirul refrigerat care aducea 15 imigranti in mod ilegal in Marea Britanie nu a oprit niciodata, iar cei aflati in container ramaneau incet-incet fara aer. Din fericire, un baietel de doar 7 ani avea asupra sa un telefon cu care a putut trimite un mesaj din Marea Britanie in SUA. Acesta avea numarul unui voluntar care se ingrijise de el in Siria. Primise telefonul de la voluntar pentru a putea comunica in caz de urgenta la fosta tabara unde acestia se aflau. Baiatul a pastrat telefonul si a reusit sa trimita un SMS catre Liz Clegg, care a sunat imediat in Marea Britanie la autoritati. Interventia telefonica a facut ca cei 15 refugiati sa fie salvati, altfel mureau asfixiati.

In momentul de fata cei 15 sunt pe mana autoritatilor britanice, iar acestora li s-a promis adapost temporar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.