O doamna in varsta din China s-a rugat din greseala la un erou dintr-un joc video online, crezand ca este Dumnezeu. Imaginile au starnit zambete pe retelele de socializare.

Dupa cum relateaza cei de la IT Home, o femeie in varsta s-a rugat din greseala la o statuie a unui erou din jocul League of Legends, crezand ca este Dumnezeu.

Caracterul in cauza este Garen, iar acesta seamana cu un general strabun din China care este acum preaslavit ca un zeu. Este foarte posibil ca doamna din imagini sa-l fi confundat pe Garen cu generalul Guan Yu.

Statuia a fost amplasata in fata unei sali de internet, iar imaginile au fost surprinse de catre camerele de supraveghere. Au existat mai multe reactii, insa comunitatea internationala de gameri nu considera gestul acesteia foarte amuzant. E de inteles ca se poate produce foarte usor o greseala onesta, iar pe langa cateva zambete si glumite, toti i-au dorit doamnei respective pace si liniste sufleteasca.



League of Legends (romana Liga Legendelor) este un joc video online de tip Multiplayer online battle arena (MOBA) dezvoltat si comercializat de catre Riot Games pentru Microsoft Windows si MAC OS. In 2012 Forbes a numit League of Legends ca "cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord si Europa din punct de vedere al orelor petrecute in joc." In Ianuarie 2014 peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane intr-o singura zi, si 7.5 milioane de jucatori au fost conectati in acelasi timp. - Wikipedia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.