Americanul Eugene Finney, aflat in vacanta cu familia sa in California, a fost atacat de un rechin in timp ce inota in ocean, insa acel moment inspaimantator i-a salvat totusi viata.

Putini oameni pot sa spuna ca au fost salvati de la moarte de atacul unui rechin, insa Eugene Finney este cu siguranta unul dintre ei. Aflat in vacanta cu familia pe coasta californiana, Eugene a fost la un pas de a trai o drama ingrozitoare. In timp ce inota in ocean, americanul a fost atacat de un rechin: "Ceva m-a atins in spate, era o senzatie ciudata, pe care nu o cunoscusem niciodata pana atunci. Socul a fost puternic si l-am resimtit ca o lovitura de maciuca".

Aflat inca in stare de soc, Eugene a ajuns cu greu la tarm. Abia atunci fiica lui a remarcat o plaga impunatoare si insangerata pe spatele tatalui ei. Cu toate acestea, Eugene a refuzat sa mearga imediat la spital si a preferat sa se odihneasca, scrie MEDIAFAX.

"In acea noapte, am simtit o durere intensa la nivelul toracelui si spatelui", spune el. In dimineata urmatoare, a trebuit sa se supuna in fata evidentei: consultarea unui medic era inevitabila. Familia a mers imediat la spital. Dupa o serie de teste, Eugene a trebuit sa se confrunte cu un diagnostic pe care nu il anticipase. "Medicii au gasit o tumoare la rinichi de marimea unei nuci. Era un cancer", spune el.

Gratie atacului acelui rechin, Eugene a ajuns in timp util la spital, iar tumoarea a putut fi descoperita intr-un stadiu operabil. Dupa operatie, Eugene Finney este in afara oricarui pericol. "Daca nu m-ar fi atacat acel rechin, nu as fi mers la spital si nu as fi stiut ca aveam cancer. Am avut cu adevarat noroc. E ca si cum viata mi-ar fi oferit o a doua sansa", a spus americanul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.