Un sud-african a aplicat pentru o viza europeana motivand ca vrea sa vina in Romania pentru a isi castiga traiul "vanand vampiri" relateaza cotidianul Daily Star, care citeaza un top 10 al celor mai bizare cereri de viza din intreaga lume.

Cererea barbatului din Africa de Sud ocupa primul loc intr-un top realizat de un serviciul online de aplicatii pentru vize ce include cele mai bizare 10 motive pentru a obtine o viza din ultimele 12 luni.

Potrivit MEDIAFAX, Liam Clifford care lucreaza pentru serviciul GlobalVisas.com a declarat: "Unele sunt mai surprinzatoare ca altele. In special cele care fac referire la activitati ilegale. Sfatuim toti aplicantii pentru vize sa arunce cel putin o privire peste legile tarilor in care vor sa se mute inainte de a aplica".

"Iar pe cei cu motivatii neobisnuite, desi legale, ii felicitam pentru ingenioasele alegeri in materie de cariera", mai declara acesta pentru Daily Star.

In continuare, iata intregul top zece al celor mai neobisnuite cereri de viza:

1. Un sud-african a aplicat pentru o viza europeana declarand ca vrea sa se duca in Romania pentru a "vana vampiri" ca meserie.

2. Un brazilian a aplicat pentru o viza in Marea Britanie pentru a aduce "flamenco pe strazile din Norwich", sustinand ca este profesor de flamenco.

3. O femeie din Rusia dorea o viza europeana pentru a isi exersa "profesia sa" in Olanda, aceasta profesie fiind prostitutia.

4. Un operator de pompe funebre din Mexic dorea sa isi aplice abilitatile sale in pregatirea cadavrelor in Spania. Ulterior, s-a aflat ca acesta avea un "cazier penal extins" iar viza i-a fost refuzata.

5. Un aplicant a considerat ca este priceput la a manevra piroga in tara sa natala, Mali, asa ca a dorit sa isi transfere abilitatile pe canalele navigabile ale Venetiei ca gondolier dupa ce "a vazut la televizor".

6. Degustator de mancare de caini - Cineva ar fi aplicat si obtinut acest post pe baza "experientei anterioare" iar, in consecinta, a aplicat pentru o viza in SUA.

Citeste si:
Sondaj INSCOP: Aproape 40% dintre români sunt de părere că Ucraina...
Sondaj INSCOP: Aproape 40%...

7. Un barbat a declarat deschis in cadrul procesului de obtinere a vizei ca "fuge de autoritatile locale" din tara sa natala Filipine si ca doreste sa se alature familiei sale din Australia.

8. Un "model de picioare" a dorit sa se mute din SUA in Franta unde, aparent, profesia sa era "foarte cautata".

9. O femeie a aplicat pentru o viza in Marea Britanie dupa ce, aparent, ar fi obtinut "un post sezonier ca zombie" dupa ce a fost la un interviu in timp ce era in vacanta.

10. Un barbat din Peru a aplicat pentru o viza europeana pentru a tunde alpaca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.