Polițiștii români vor fi actori în serialul „Oamenii legii” care va fi difuzat pe AXN. Ei vor avea roluri principale în producție. Poliția Română va contribui mai mult la serial.

„Oamenii legii”, cu polițiști români în distribuție. Ce rol va juca Poliția Română în serialul de pe AXN

„Oamenii legii” este titlul serialului care deja se filmează în București, cu polițiști români și mașini de la Poliția Română. Cum se derulează episoadele și în ce constă parteneriatul cu Poliția Română?

Trebuie precizat că serialul este unul de ficțiune, dar, pe lângă actorii de meserie, se strecoară și polițiști adevărați. Fiecare episod conține mai mutle cazuri, de ficțiune, care sunt reconstituite ca o adevărată anchetă.

Scenariul este făcut după formatul internațional Karlsbridge, „Police in Action”, care a rulat în Cehia, Slovacia sau Germania. Cazurile din producția internațională sunt localizate pentru România cu ajutorul Poliției Române.

Poliția Română, „dublu-rol” în producție


  • odată cu prezența polițiștilor adevărați;

  • odată în calitate de consultanţi, așa încât cazurile din scenariu să fie adaptate la procedurile folosite de Poliţia Română;

Când începe serialul? Cum sunt organizare episoadele?

Serialul „Oamenii legii” va debuta pe AXN din 14 noiembrie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Este prima producție locală în țara noastră a companiei Antenna Entertainment, care deține canalele AXN în regiunea Europei Centrale și de Est.

Polițiștii români vor juca rolul a patru echipe de investigație, fiecare cu un set de cazuri de rezolvat. Serialul are 20 de episoade, iar fiecare episod va prezenta trei scenarii de cazuri diferite, din punctul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea problemei, notează Pagina de Media.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...


  • Serialul Karsbridge - Police in action este produs în România de Paprika Studios.

  • Oficialii AXN spun că au şi alte producţii locale în plan.

„România este un teritoriu important pentru compania noastră şi, de aceea, am decis să începem să producem conţinut local, în premieră, în acest an. Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care îşi propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piaţa locală în ceea ce priveşte producţiile originale.

Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conţinut atât scripted, cât şi reality, adăugând astfel mai multă savoare locală”, a declarat Gergely Benda, general manager Antenna Entertainment.

Citeste si:
Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română
Mario Iorgulescu a fost dat...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.