Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost dat oficial în urmărire generală de Poliția Română, după ce tânărul nu s-a prezentat pentru a-și ispăși pedeapsa de 13 ani şi 8 luni de inchisoare.

Mario Iorgulescu se află în urmărire generală

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală de către Poliţia Română, după ce tânărul nu s-a prezentat pentru a-şi ispăşi pedeapsa anunțată de instanţă.

"La data de 18.10.2023, Tribunalul Bucureşti a emis împotriva celui în cauză MEPI nr. 337, fiind condamnat la 13 ani şi 8 luni inchisoare pentru comiterea infracţiunii de omor şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", transmite Poliţia Română.

Miercuri, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a omorât un tânăr după ce s-a urcat drogat și beat la volan.

Potrivit instanței, acesta este obligat să achite daune materiale în valoare de 50 de mii de lei pentru două parti civile daune materiale, și 100.000 euro daune morale catre două parti civile.

Mario Iorgulescu este fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. În prima instanță, tânărul a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după săvârșirea accidentului auto care a avut loc în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr.

La data de 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanului mașinii sale de lux, în pofida faptului că acesta consumase alcool și se afla sub influenţa drogurilor. Tânărul avea o alcoolemie de aproape 2 g/l. Mario Iorgulescu a trecut pe roşu într-o intersecţie de pe Şoseaua Chitilei din Capitală şi a intrat pe contrasens. Acesta conducea cu o viteză de 143 km/h când a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat care a murit pe loc.

Citeste si:
Peste 19 tone de petarde și artificii au fost confiscate de Poliţia...
Peste 19 tone de petarde și...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Octombrie 2023 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.