Aseara, din Republica Dominicană s-a transmis în direct un nou consiliu de eliminare. Cu multă emoție, înainte de a afla verdictul, cei patru supraviețuitori au ținut o mică prelegere, înainte de a rămâne „cei trei”. Visul „Survivor România” s-a oprit pentru Maria, aflată la doar un pas înainte de marea finală.

Survivor România, eliminarea dinaintea marii finale. Maria a plecat, iar Zanni a lăcrimat

Concurentul pentru care toată suita de lupte, de depășiri de limite, de tenacitate și dârzenie rămâne doar o frumoasă amintire; pentru care toată strădania în fața oamenilor și în fața elementelor naturii rămâne în urmă - este Maria Chițu.

„Mă simt liniștită în momentul ăsta. Nu a fost ușor nimic din ce am trăit aici. Simt că nu mai am multe cuvinte pe care le-aș putea spune pentru că am vorbit pe parcursul competiției și am spus tot ce aveam de spus. Tot ce aș putea să fac în momentul ăsta este să mulțumesc. În primul rând, o să le mulțumesc colegilor, pentru că au fost o familie pentru mine, cu bune și cu rele. Eu, după aceea, m-aș bucura să stau de vorbă cu toată lumea. Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze fiindcă mă voi întoarce la cei dragi, la frații mei, la părinții mei. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor pentru că a fost cea mai tare experiență din viața mea”, a declarat Maria.

Sâmbătă, 11 iulie, urmează cea mai intensă parte a concursului de la Kanal D, finala, care va fi jucată de Zanni, Marius și Andrei, cei doi din urmă deținători de colan (n.r. imunitate). La auzul acestei liste scurte, Zanni a izbucnit în lacrimi, în semn de recunoștință pentru cei care l-au votat, dar și din cauza emoțiile cumulate până atunci. Tânărul artist a declarat cu fiecare ocazie că îi apreciază pe susținătorii lui, lucru ce s-a observat și din atitudinea pe care a avut-o la finalul unei vești bune venite din partea publicului. Mereu fâstăcit, cu vocea stinsă și cu un surâs în colțul gurii, tânărul nu s-a așteptat să fie atât de îndrăgit de cei de acasă, dar iată că dorința sa cu cea a multor români s-a împletit și l-au adus în finală.

Foștii concurenți îi susțin pe finaliști

Faimoșii și Războinicii, foști concurenți, vor fi prezenți la finala „Survivor România”. În data de 9 iulie ei au plecat din România cu destinația Republica Dominicană. Ana Porgras, Raluca Dumitru, Sebastian Chitoșcă, Ștefan Ciuculescu, Alin Sălăjean, Cătălin Moroșanu, Irina Ceban, Musty, Roxana Nemeș, Cucu, Sorin Pușcașu, Andreea Antonescu, Maria, Roxana Ghiță, Lucian, Majda, Starlin și Sindy vor apărea din nou la „Survivor România”.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.